いつか強く輝く星になりたい

...
 Chuchuu! Idag är det tisdag och på torsdag börjar skolan igen ;-; har ingen aning om hur jag ska lyckas vända tillbaka dygnet och vakna klockan halv sju på morgonen. 。:゚(。ノω\。)゚・。 Tänker fortsätta dricka blåbärsmuffins te, titta på desperate housewives och pärla ännu fler pärplattor både idag och imorgon. Varför har jag inte märkt tidigare hur himla roligt det är att göra pärplattor, ska köpa fler kedjor, så ska alla bli halsband sen! ~♡ ehe har köpt ännu mer pocky också, och lyckokakor så himla himla himla goda åh, uhuhuhu.
 

take a chance and go your way somewhere there's a place for you~

...
*✲゚*。✧ Chuchuu~! I onsdags mötte jag upp hanna på t-centralen och det var så kul att äntligen få träffa henne igen, vi åt på mcdonatls och sen vi gick runt och runt i stan och pratade om yohio, uhuhu det var.... um kul att få prata ut, haha. Eftersom inga affärer var öppna åkte vi hem ganska tidigt och tittade på live dvdn tillsammans, spelade sims, åt japanskt godis, tittade på känn ingen sorg och pratade vidare om yohio enda tills vi somnade. 
 
På torsdags morgon vaknade vi tidigt, åt frukost och åkte in till stan. När vi kom till t-centralen försökte vi hitta till bussterminalen och mötte upp josefine, sen gick vi tillbaka till hörnet och laddade mobilerna och mötte upp wilda, oliver, sofia, wilda, lovisa, edith, AAAH JAG MINNS INTE vi var så många!! Vi gick vidare till bussterminalen och mötte upp vendela, och sen till espresso house för hanna hade aldrig varit där och jag ville ha en chai latte, uhuhu. Efter det gick hela gänget till sergels torg för att träffa tilda och sen var vi äntligen alla återförenade eller vad man kan säga. Hade en himla mysig dag iallafall, och vi gick runt på stan, och åt på tacobar innan jag behövde åka hem. Innan jag åkte skulle vi kramas allihopa samtidigt, och en kille kom fram till oss och frågade vad vi gjorde, om vi skulle på maskerad eller om vi alltid såg ut såhär? Han frågade till och med om hanna brukade gå med kattöron i skolan, han var lite (ganska) läskig så vi gick och gömde oss i affären brevid tills han försvann.
 
Det var iallafall två himla mysiga dagar, och ett jättebra sätt att börja 2014 med, jag hoppas vi alla ses snart igen.~
 
RSS 2.0