YOHIO ~ världens bästa dag.

Några fina bilder på de finaste killarna i världen, + en poster och mitt nya favorit iphonskal.
...
Den här dagen var seriöst den bästa i hela mitt liv. Vet att jag säger det varje gång jag sätt YOHIO, men den här dagen var så himla obeskrivlig. Jag mötte Märtha på parkeringen utanför Skansen klockan halv tio tror jag. Sen började vi köa tills de öppnade grindarna till skansen, när de väl öppnat sprang vi allt vi kunde upp till scenen. Vi stod precis framför podiet, fast på andra raden, och sen hade vi sådan tur att vi fick en plats längs fram vid "staketet" vad man nu kallar det, lulululullu! ~ Vi lämnade våra saker och sprang och köpte en BtB tröja, iphoneskal, och så fick vi varsin YOHIO poster. Innan allt började hann vi fangirla några gånger för att Tommy (YOHIOs pappa) passerade oss, hahaha. ♡ Oooch sen var det äntligen dags, YOHIO kom upp på scenen och introt till You're the one började spelas. Tror aldrig jag skakat så mycket som just då, att få se honom sjunga den låten, LIVE, och sen kom alla tårarna, och jag kunde bara inte sluta titta på honom, visste knappt om det var sant eller inte, att han, YOHIO stod framför mig och sjöng den, helt obeskrivlig känsla. Sen kom han tillbaka till scenen efter några andra nummer, och pratade med Jonas Gardell (♡♡♡) om mobbning bland annat, blev alldeles för emotionell då också och började gråta igen. "Jag vet att det är flera här i publiken som inte tycker om mig, men I DON'T CARE." - YOHIO. alltså herregud så stolt jag är över dig. ~ Som slutnummer sjöng han Heartbreak Hotel, och sen när alla tackade med blommor, sprang han fram till Molly sanden som sjöng på podiet och gav henne en såå fin kram. 
 
Efter det här trodde jag och Märtha att signeringen var någon annan stans SÅ HUR DUMMA ÄR VI OCH GÅR BORT FRÅN SCENEN. Och då kommer självklart YOHIO och signerar där vi precis stått, så otåliga står vi och ber för att han ska komma tillbaka och signera allt vi har med oss.. OCH MEST AV ALLT GE VÅRAN PRESENT. sedan hittade vi en vakt som vi gav den röda påsen till och bad henne hälsa från Märtha och Amanda, när hon lämnade över den till YOHIO och hon sa att hon skulle göra det. :}} Och så stannar vi kvar på Skansen i en halv timme, och väntar på att YOHIO ska lämna byggnaden, men sen kom en kille och sa att YOHIO har gått, så det är ingen idé att vi stannar kvar. Så vi tänkte att vi kanske har sådan tur aktiv hittar Ninetone bussen, så springer allt vad vi kan ut på skansens parkering, och hittar bussen. Dörren är stängd och där stå vi och fangirlar FÖR ATT I BUSSEN BEFINNER SIG YOHIO. Och sen öppnas dörren och Marcus kommer ut, och vi får krama honom, och ååååherregud fattar fortfarande inte att jag kramat honom, han var så himla snäll. Och så frågade vi om YOHIO fick en röd "goodiebag" och att den var ifrån oss, och han log och sa att han hade fått den och att YOHIO älskade allt som fanns i den, alltså ååqqwiwoowwi :'}}} Sen sa vi hejdå och bussen körde iväg, och vi kollapsade på marken av gråt. Förstår verkligen inte att den här dagen har hänt, är så himla, himla, himla tacksam! ♡ ~ TACK MÄRTHA, YOHIO, MARCUS, FREDRIK OCH FRIENDS FÖR VÄRLDENS BÄSTA DAG.
 
 

s p a r k l i n g ~

† Krage - Vero Moda † Stickad tröja - H&M † Strumpbyxor - Indiska † 
...
Chuchuu, idag är det äntligen fredag. Har bara gått i skolan i några dagar men saknar redan sovmorgon, och att bara ligga i sängen hela dagen.. *www* Vi fick vårat schema idag också, och det var väll helt okej, vi slutar halv två som tidigast och halv fem som senast. IMORGON SKA JAG SE YOHIO MED FINASTE MÄRTHAA.~ oherregud som jag länktat, i flera månader och imorgon är det _äntligen_ den 24 augusti. Hahaha, vi har tillsammans planerat och köpt massor med snickers, starnature parfym, fanta grape och massa andra småsaker som vi vet att han älskar. Och sen ska jag äntligen få min BREAKtheBORDER Deluxe Edition skiva signerad, oooh. (;▽;)♡
 
 
 
 THIS. OHERREGUD. 
YOHIO FAVORITMARKERADE MIN TWEET, QOWUOWUQOI. igår fangirlade jag lite, ovanligt, naaeee.
 
 

like the sun, like the stars we will shine~

Min lilla bebis gillar också yohio, tror jag..
 ...
 
Nicest thing - Kate Nash
You´re the one - YOHIO 
♥ PONPONPON Kyary Pamyu Pamyu
Love Berry - Kyary Pamyu Pamyu
 
Det var så länge sedan jag gjorde en låtlista, och under hela sommaren har jag lyssnat på så mycket bra musik, så här är några av de.(^3^♪ Jag är helt förälskad i YOHIOs nya låt You´re the one, oooch har lyssnat på den på repeat enda sedan premiärspelningen i P3. Måste verkligen uppmana alla er att lyssna på den, eftersom jag tror denna låt passar allas smak, so give it a try. 
 

BREAK the BORDER Deluxe Edition

...'
~Min enormt efterlänktade BREAK the BORDER Deluxe Edition skiva har kommit hem, och den är så himlahimlahimla fin. Oooh, är så lycklig att jag faktiskt köpte den, enda från Japan, dessutom. Men är helt förälskad i alla låtarna på japanska, Sakura Falling med GACKT ooch YOHIO, så himla fin!~♡ Har tittat om och om igen på allt extramaterial, och YOHIO är så magiskt underbar, alltså ooh.
 
Imorgon ska jag äntligen träffa Saskia igen, och sen är det bara sex dagar kvar tills jag får träffa YOHIO, så jag är ganska nöjd med den här veckan, förutom att skolan börjar, och det vill jag inte ens prata om. *w*
 
 
 

Today. ~

...
Helluu, idag ser jag ut såhär, älskar min nya katttröja, är ganska så obsessed med den.. Tyvärr har mitt hår börjat blekas, så det är inte lika rött längre, och min utväxt har börjats växa fram, åååh, vill vara rödhårig för alltid ju.. :'{{{ Har inget speciellt att blogga om, mina dagar består endast av att vara inne på instagram, twitter, tumblr, fangirlar hysteriskt över världens finaste yohio, och lyssnar på Nicest thing om och om igen, ja, så känner att mina blogginlägg inte blir sådär jätteroliga när jag inte har något att skriva om..~ MEN IKVÄLL ÄR DET TEEN CHOICE AWARD, SÅ SKA VARA UPPE HELA NATTEN wihooo, någon annan där ute som ska kolla? ♡^▽^♡
 
 

Espresso House ~

...
Väcktes av min lilla bebis-katt tidigt imorse när hon kom in på mitt rum och *mjauuade* och efter det så sov hon brevid mig tills sent på dagen, haha, vi båda är trötta och jag är en sån person som kan sovas hela dagen om ingen väcker mig.. :} Sen åt jag lunch tillsammans med min syster, och lite senare åkte vi in till min mammas jobb. (Och jag printade ut några *hosthost 22* bilder på världens finaste YOHIO, men shyyii) sedan blev det fika på Espresso House, och oooohwowu vad jag älskar deras Frapinos med lattesmak, är lite obsessed med de.
 
Oooch juste glömmer ju det viktigaste YOHIO SKA SLÄPPA ÄN NY SINGEL AASFTHIHHUI OMG och den heter "you´re the one" aaaaw, alltså gråter! :'}}}
 
 

いつか強く輝く星になりたい

Min lilla, fina bebis-katt, så fluffig.~♡
...
Chuchuu, det är så skönt att vara hemma igen, även om  jag saknar den där ensamheten som bara finns i Sandvika, är det himla skönt att vara hemma, ha Wi-fi, och min stora säng som jag saknar såsåsåå mycket.~ Igår spenderade jag hela dagen på djursjukhuset med min andra lilla bebis, mitt marsvin som börjar bli riktig gammal nu, och så hade tänderna vuxit och blivit alldeles för långa, men nu tror jag det är bättre. Älskar att vara omgiven av mina små djur, de förstår mig så bra, haha.  ヽ(^ω^)ノ Oooh, juste igår beställde jag äntligenäntligenäntligen hem BREAKtheBORDER Deluxe Edition, så snart är den min, AAAAGH! ♥~(‘▽^人)
 

We're living in a dream,

...
An endless fantasy
you're never alone
so forget your sorrow
 
~
Titta, TITTA vad jag fick hem i söndags, mitt efterlänktade YOHIO brev. Känslan av att veta att han, personen som troligtvis betyder mest för mig i hela världen ( + familjen ) har hållt i mitt brev, läst det, alla ord som jag skrivit och verkligen menat varenda ett av de, och att han fick mina presenter. Sen känslan av att han faktiskt tog sig tid att skicka tillbaka ett brev, och skriva mitt namn, upprepar _mitt_ namn på kuvertet, asdfghjklf. Förlåtförlåtförlåt för att jag är en pinsam fangirl som inte bloggar om någonting annat än YOHIO just nu, men ja..  ヽ(;▽;)ノ  Ska lyssna på Shy Boy med Secret nu, och försöka göra några edits, såhär mitt i natten, men "sova kan man göra när man är död" ... förlåt igen för att jag quote:ar YOHIO, haha.. 
Godnatt, och kram på er. ~
 
 
RSS 2.0