cats ~ galaxy ~ SheInside

...
~Idag fick jag äntligen hem mina sweaters från Sheinside.com dock var de två veckor försenade, men det gick bra ändå. Själv tycker jag att de är i rätt så bra kvalitet, för att varit så billiga och tyget i galaxy tröjan är så varmt och gosigt, oooh. 。◕‿◕。 Länktar så efter att få använda de, och styla upp de med någon gullig kjol. Har ni beställt något från Sheinside någon gång?  Kram, och godnatt! ~
 
 

and change my life the way you've done.

 
Same Love - Macklemore
Perfect two - Auburn
Feels like home - Chantal Kreviazuk
Thousand years - Christina Perri
Sakura chiru - GACKT YOHIO
By your side - Tokio Hotel
Don´t jump - Tokio Hotel 
 
Den första låten ↑ oherregud, så himlahimlahimla bra, den har bara spelats om och om igen i mina hörlurar. Lyssna på den, och lyssna på själva texten.ღ Och jag har kanske glömt berätta det här men guess what jaG SKA FÅ SE GACKT LIVE OHERREGUD. FÖRSTÅR NI? HAN KOMMER TILL BREAK THE BORDER TOUR FINAL I ANNEXET. jag ska få se gackt och yohio. tillsammans. på samma freaking scen. (´°̥̥̥̥̥̥̥̥ω°̥̥̥̥̥̥̥̥`) is this real life?
 
 

n e w i n ~

...
Var inne i stan igår och kolla runt i olika butiker, hittade bland annat Miss Manga mascaran, en vit ögonpenna och en svart eyeliner. Ska äntligen försöka bli nöjd med min sminkning.ღ Hittade även världens gulligaste klänning och tröja, så de fick komma hem de med. 。◕‿◕。 Hela den här helgen har varit fylld med ångest och avundsjuka, vill så himlahimlahimla gärna få tag på meet&greet pass till Annexet. och igår sa Märtha att hon kanske inte ens kan ta sig till stockholm den 4-5 oktober.. :{{
 
Det ända jag vill just nu är att få krama YOHIO, en enda gång, och få stå längst fram vid kravallstaketet och gråtandes sjunga med till varenda låt. ooherregud. kan alla som läser den här lilla bloggen be till *de övre makterna* att Märtha får följa med till Annexet, vet inte vad jag gör annars.
 
 

cat obsession♡

 
♥
 
 ...
Vill så gärna åka och shoppa massor med nya gulliga kläder. Har dock intte råd med något, har spenderat upp _alla_ mina pengar på yohio, men det är SÅ värt det. Även pengarna för nästa månad kommer gå åt till yohio, för då är det dags för yohio konsert, ohmygooosh.♥~(‘▽^人) Meen, har faktiskt beställt hem några kläder från sheinside.com, bland annat den svarta tröjan med katter ↑, så hoppas på att de kommer den här veckan. 
 
 

Cause you're the apple to my pie ~

...
Helluuu, idag har vi haft temadag hela dagen, ganska kul faktiskt. Vi diskuterar genus, jämställdhet och könsroller och imorgon ska vi jobba vidare och våran lilla grupp ska göra en film om det, quowowowii.Efter skolan åkte Pernilla, Saskia och jag till Espresso House och mumsade frapinos och diskuterade allt mellan himmel och jord kan man väl säga, hahaa.(๑・ω-)~♥”
 
TJUGOFEM DAGAR KVAR TILL YOHIO. OCH YOHIO FAVRITMARKERADE MIN TWEET IDAG, IGEN, AHH QUOWOWII
 

and when I lose myself I think of you~

...
~Förlåtförlåtförlåt att jag inte uppdaterat på hela två veckor, men har helt enkelt inte haft tid, {har varit nergrävd i massor med läxor, inlämningar osvosvosv} Iallfall, eftersom det verkar som alla andra yohio fans lyssnar på Tokio Hotel, så tänkte jag lyssna på monsoon, för att se om jag fortfarande tyckte de var lika bra. {Var lika obsessed med de som jag är med YOHIO nu, för några år sedan..} och oooherregud vilka feels jag fick, så många flashbacks från hela den perioden. (;▽;)♡ så var tvungen att leta efter alla mina skivor, och importera de till itunes, så nu ska jag börja lyssna igen. *ωωω* hahaha.~
 
IGÅR BÖRJADE BREAKTHEBORDER TOUR OCH OM 28 DAGAR FÅR JAG SE VÄRLDENS VÄRLDENS VÄRLDENS FINASTE YOHIO IGEN. livet är helt ok.
 
 
RSS 2.0