chocolate fudge cupcakes

☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
 
☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
...
för några dagar sedan bakade jag troligtvis de godaste cupcakesen jag bakat, choklad muffins med chocolate fudge och choklad frosting på toppen! när vi var i usa shoppade vi loss inne på target och igår använde jag upp den sista burken choklad frosting och den var såååå god och speciellt tillsammans med det här receptet. (självklart kan man göra egen men jag var lite för lat)
 
här är iallafall receptet på muffinsarna:
 
2 ägg, 3 dl socker, 1½ tsk vaniljsocker, 1 krm salt, 3½ msk kakao, 1½ dl mjöl, 100 gram smält smör
vispa ägg och socker, blanda i resten av ingredienserna, grädda i 160 grader i ca femtion minuter. 
 
recept på chocolate fudge: 
100 gram smör, 4 msk socker, 2 tsk mjöl, 3½ tsk kakao, 1 dl grädde, ½ dl mjölk
koka upp alla ingredienser på låg värme, när muffinsarna är klara och har svalnat, lägg på en stooor klick fudge på muffinsarna.
 
 

rosa-wow-glitter-skor

☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
 ...
hejjjjj! idag har jag strosat omkring på stan och hittat på massor med grejer. vid elva tiden tog jag tunnelbanan in och mötte upp mamma för att äta lunch på espresso house. det var jättemysigt och efter en timmes pratande så åkte jag vidare mot gamla stan och träffade pappa. som jag nämde förut vill jag verkligen verkligen verkligen bleka håret ljusblont och kanske eventuellt färga det pastellila, såååå idag gick vi till salong extend och jag är så stolt att jag vågade för jag passade på att fråga massor med saker, som om det var möjligt, vad det skulle kosta, hur mycket det skulle slita osvosvosv! de verkade jättetrevliga och en blekning för mitt tjocka hår var _mycket_ billigare än vad jag förväntat mig. så förhoppningsvis kommer jag nog bleka mitt hår innan gymnasiet börjar....... (⺣◡⺣)* om jag vågar....... 
 
efter att jag hängt med pappa ett tag bestämde jag mig för att strosa runt i stan ensam och fördriva tiden tills mamma slutade. så jag gick hela vägen till tcentalen och provade alldeles för många fina kläder på hm. mie som är i usa instagrammar alltid bilder på hur hon fikar på starbucks eller äter glass från någon fancy glassbar, sååå jag tänkte att om hon kan fika ensam kan väl jag också det. så jag letade upp nämsta espresso house, beställde en vattenmelons frapino och fördrev resten av tiden där. ochhhh det var faktiskt så skönt att bara sitta där alldeles ensam, kolla igenom twitter och lyssna på musik. 
 
tillslut blev klockan fyra så jag gick till mammas jobb och innan vi åkte hem kollade vi rean i några små butiker, och jag hittade dessa skor aka världens finaste skor!!!!! jag är så lycklig för de kostade bara 399, alltså halva priset av vad de tidigare kostat, så nöjd!!! och jo, jag vet att jag redan är lång och jag blir tillräckligt lång i dessa att jag känner mig väääldigt obekväm MEN jag tänkte fuck it, jaja jag blir lång men jaha jag kan inte kapa av mina ben och de här skorna är alldeles för mycket jag att inte köpa de, och när de är på rea dessutom så vore jag dum i huvudet att låta komplex styra! hejsvejs!
 

anordna en picknick・°☆

☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
 ☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
 ...
något av det bästa jag gjort det här sommarlovet är att ha picknick med dessa fina personer! samma dag som jag slutade på kulturama och efter alla timmars gråt, posera för gruppfoton och hejdåkramar ute på skolgården åkte saskia, pernilla och jag till humlegårdsparken och fixade världens mysigaste picknick. vi köpte med oss ett sexpack dunkin donuts, svalkande ice latte, massor med godis och mackor från subway och pyntade träden med rosa vimplar och ballonger. efter några timmar kom moa och joinade oss och hela den dagen blev ett såsåsååsåå fint avslut på fyra år på kulturama och en bra början på sommarlovet. 
 
några veckor efter möttes saskia och jag tidigt en morgon och åkte in till t-centralen för att möta upp eira. sen uppstod massor med missförstånd och eira var borta och jag vet inte riktigt vad haha men tillslut hittade vi henne och vi åkte till humlegårdsparken och hade en lika mysig picknick igen. dock spöregnade det men vi hittade ett jättegulligt """bås"" som vi slog oss ned under.
 
så om någon som läser detta har tid kvar på sitt sommarlov eller inte har något att göra en lördag - GÅ PÅ PICKNICK, det är sååå mysigt och du kan göra det själv, ta bara med en bok eller mobil, något som kan underhålla dig (eller kolla på människor det är också underhållade haha) eller gå ihop med några vänner och fixa ett knyt-kalas-picknic! 
 
(picknick är ett himla knepigt ord och jag vet inte hur man stavar det så ja haha)
 

allt jag ville säga var oooooohohh

 
 
 ☆*・゜゚・* ♡ *・゜゚・*☆
 
 ☆*・゜゚・* ♡ *・゜゚・*☆
 
"sen satt vi tyst såg åt varsitt håll, två vilsna ungar utan kontroll, och allt jag ville var att va med dig och jag tror nog att du gillade mig, men ändå reste jag mig för att dra, fast allt jag ville säga var" ååååhhhh vet inte hur många gånger den låten har spelats i mina hörlurar men åh alla som inte hört, den gör det!!! alla dessa låtar är otroligt bra och de spelas om och om igen i mina mintgröna urbanears. (alla låtar är länkade så det är bara att klicka på de)
 

bleka håret?????

...
jag vill så gärna bleka mitt hår!!! det är typ allt jag tänker på just nu för jag stör mig så otroligt mycket på mitt urblekta, råttfärgade, slitna och jättejätteJÄTTEfula hår!!! ; ◡ ; jag älskade verkligen mitt lila hår för det passade till alla möjliga outfits men det tvättades ju ut efter cirka två tvättar och plötligt var jag ettusen kronor fattigare och hade lika urblekt hår igen....... moa murderess gjorde en video där hon färgade sitt hår hos en salong som heter salong extend, så jag kollade igenom deras instagram och ååhhhhhh dom är verkligen proffsiga och jag är så sugen på att boka en tid och bleka bort allt de röda/bruna/vad-det-nu-är-för-färg och få det så vitt som möjligt för att kanske färga violett? det skulle verkligen höja mitt självförtroende för jag hatar verkligen mitt hår nu. tyvärr kommer det ju kosta några tusen och slita såååÅÅåååÅå mycket på mitt hår så vet ej hur jag ska göra ˚‧º·(˚ ˃̣̣̥᷄⌓˂̣̣̥᷅ )‧º·˚
 
har ni någongång blekt/färgat ert hår och har ni möjligtvis någon bra salong att rekomendera? 
 

HAPPY PRIDE

...
HAPPPYY PRIDEEE PEOPLE!!!! idag är det pride parad i stockholm (om någon möjligtvis levt under en sten och missat det) och jag är fortfarande bitter över att jag inte är där just nu men samtidigt SÅ HIMLA GLAD över att följa paraden genom instagram och twitter och se alla finafinafina bilder och filmer folk lägger upp. det är så kul att se all glädje och pepp och viktiga plakat! ❤️💛💚💙💜 jag är jätteglad över att få bo i ett ganska så pass öppet land som sverige och om man jämför med andra länder till exempek ryssland så är vi ju långt före i utvecklingen. men det är fortfarande så mycket som måste göras och det är viktigt att komma ihåg även efter den här veckan! 
 
mennn nu ska jag fortsätta äta cirka världens finaste donuts och titta på film hejdååååå och godnatt! 
 

påbörjat projekt ☆゚.*・。゚

☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
...
idag kände jag mig för att bli lite kreativ och bestämde mig för att måla om byrån rosa! igår körde vi in till borlänge och köpte färg - askungen rosa (gulligt namn!!!!) så nu är projektet renovera/inreda/möblera om friggeboden påbörjat och det kommer bli såååååå fint!!! jag hade massor med färg över så jag målade sängbordet rosa också. nästa gång jag kommer hit (som troligtvis blir nästa år, eller sent i höst?) så ska jag måla alla sängar vita också istället för någon ful trä färg. 
 
RSS 2.0