new york new yorrrkkkk

☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
 ...
"like any true love, it drives you crazy but you know you wouldn't change anything, anything, anything / welcome to new york / it's been waiting for you / welcome to new york" samma dag som vi landade i new york släpptes taylor swifts nya skiva så hela 1989 albumet ger mig såååÅåÅå mycket nostalgi känslor tillbaka till new york - världens världens världens bästa stad!!!
 
sedan första gången jag såg sex and the city serien så har jag alltid haft en dröm att ta mig dit, till new york. jag vet inte hur många texter i skolan som jag nämt """"staden som aldrig sover""" och min dröm (som jag tycker är lite läskig att nämna) om att flytta dit och på något något sätt lyckas hitta en lägenhet, dansa på broadway och skriva för någon tidning. jaaaah jag vet det är en väldigt stor dröm och jag är verkligen inte på broadway nivå med min dans nu eller om jag någonsin kommer vara det, men det är verkligen en stor dröm som jag någon gång hoppas kan gå i uppfyllelse. 。゚(゚; ᴗ ; )゚。
 
i oktober förra året fick jag äntligen strosa runt som en liten carrie bradshaw på gatorna under skyskraporna längst avernyern och jag kände för att skrika ut min lycka cirka hela tiden allt var såsåså fint och mäktigt.  
 
☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
...
självklart var vi tvugna att besöka magnolia bakery (världens bästa cupcake konitori som dessutom nämns i sex and the city serien!!!!) samma dag som vi besökte magnolia bakery någonstans i närheten av 64 perry street, west village, besökte vi carrie bradshaws apartment på den addressen och poserade lyckligt utanför trappuppgången och sex and the city fanet i mig skrek inombords av lycka ihhhgh.
 
☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
 ☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆
 ...
vi bodde på radisson hotel som låg längst broadway precis i mitten av alla butiker och med fem minuters promenad till times square. en morgon när vi åt frukost var abc good morning america på och medelade att taylor swift skulle uppträda på times square klockan nio am. så snabbt skyndade vi oss dit springades längst alla new york bor som var påväg till jobbet och tusentals fans som väntade vid times square. det var en så häftig upplevelse att få se henne uppträda live i självaste new york omringad av alla blänkande neonskyltar.  
 
hela resan var så häftig och jag länktar så mycket till att få resa tillbaka och springa omkring i central park ätandes på en snow cone och shoppa och till alla vänliga new york bor. jag har aldrig fått så många komplimanger av främlingar som kommer fram på gatan och berömmer min ryggsäck eller kassörskor som kommenterar min hårfärg. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0